Minder perfectionistisch #metdankaanmijncoach

Leg je de lat hoog en heb je het gevoel dat het nooit goed genoeg is? Als je steeds onrealistisch hoge eisen aan jezelf (en/of anderen) stelt, kan je dat behoorlijk in de weg zitten: je bent streng voor jezelf, bang om fouten te maken en het kost veel energie, waardoor je op den duur uitput kunt raken. Als je hier zelf moeilijk uitkomt, helpt een coach je om je perfectionisme los te laten.

Je coach onderzoekt wat aan jouw perfectionisme ten grondslag ligt (wat zou er volgens jou gebeuren als je het eens een tandje minder doet? Voor wiens afwijzing of kritiek ben je bang?), en welke praktische stappen voor jou werken. Bijvoorbeeld je innerlijke kritische stem leren herkennen en/of met meer compassie naar jezelf kijken. Zodat je eindelijk weer tevreden kunt zijn met jezelf en relaxter in het leven staat. Ga nu op zoek naar jouw coach.

Waarom Coachfinder?

  • Met ruim 700 gekwalificeerde coaches
  • Vind binnen 2 minuten jouw coach met de slimme matchingtool
  • Altijd een gratis kennismaking

Vind je ideale coach en maak kans op een gratis coachingstraject

Minder perfectionistisch? Vind vandaag nog je ideale coach op hét coachplatform van Nederland

*Deze winactie is verlopen; de winnaar is geïnformeerd.

Een coach kan je helpen om inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Wil je kans maken op een gratis coachingstraject t.w.v. 500 euro? Vraag dan via de site een gratis kennismakingsgesprek aan bij de coach van je keuze.
Deze winactie* loopt van 14 september 2023 tot en met 26 oktober 2023. Ga naar www.coachfinder.nl/winactie voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Alle coaches hebben een gecertificeerde opleiding gevolgd, bijvoorbeeld bij:

#
#
#
#
#
#