Subsidies

Coaching is een investering in jezelf. Maar hoe fijn is het als je dit niet zelf hoeft te betalen? Het kan bijvoorbeeld dat je werkgever een loopbaantraject voor je vergoedt, je een vergoeding krijgt via je zorgverzekering of dat je aanspraak kunt maken op een overheidssubsidie. Om je te informeren over de mogelijkheden zetten we hierbij de subsidies voor je op een rijtje. Ga je aan de slag met coaching? Dan is een eerste kennismaking met onze coaches ook altijd gratis.

STAP ontwikkeladvies

Is je hoogst genoten opleiding MBO niveau 2, dan kan je per 1 april gratis loopbaanadvies krijgen van een erkend loopbaanadviseur.

STAP-budget

Een opleiding of cursus is binnen handbereik met behulp van het STAP-budget. Vanaf 1 maart 2022 kun je het STAP-budget van maximaal 1000 euro aanvragen om je verder te ontwikkelen.

Sterk in je werk-regeling

Werk je in de zorg- en welzijnssector? Of zou je graag in deze sector willen werken? Dan biedt deze regeling mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling. Hulp van een loopbaancoach kost je hierbij niets.

A+O Fonds Rijk

Werk je bij de Rijksoverheid? Dan kun je via het A+O fonds Rijk gratis loopbaanadvies krijgen zonder tussenkomst van je leidinggevende.

Werktuig PPO-regeling

Werk je in de creatieve of culturele sector? Dan is de Werktuig PPO-regeling misschien wel wat voor jou. Deze regeling zorgt ervoor dat je jezelf continu op professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

SLIM-regeling

Mkb-bedrijven hebben vaak niet de financiële middelen voor scholing en ontwikkeling van werknemers. De SLIM-regeling is een overheidssubsidie om dit te stimuleren.

Vergoeding leefstijlcoaching

Er zijn mogelijkheden om leefstijlcoaching vergoed te krijgen vanuit je verzekering: met de zogeheten gecombineerde leefstijlinterventies. Lees wanneer je daarvoor in aanmerking komt.