Subsidies

Coaching is een investering in jezelf. Maar hoe fijn is het als je dit niet zelf hoeft te betalen? Het kan bijvoorbeeld dat je werkgever een loopbaantraject voor je vergoedt, je een vergoeding krijgt via je zorgverzekering of dat je aanspraak kunt maken op een overheidssubsidie. Om je te informeren over de mogelijkheden zetten we hierbij de subsidies voor je op een rijtje. Ga je aan de slag met coaching? Dan is een eerste kennismaking met onze coaches ook altijd gratis.

STAP-budget

Een opleiding of cursus is binnen handbereik met behulp van het STAP-budget. Vanaf 1 maart 2022 kun je het STAP-budget van maximaal 1000 euro aanvragen om je verder te ontwikkelen.

Sterk in je werk-regeling

Werk je in de zorg- en welzijnssector? Of zou je graag in deze sector willen werken? Dan biedt deze regeling mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling. Hulp van een loopbaancoach kost je hierbij niets.

SLIM-regeling

Mkb-bedrijven hebben vaak niet de financiële middelen voor scholing en ontwikkeling van werknemers. De SLIM-regeling is een overheidssubsidie om dit te stimuleren.

'NL leert door'-regeling vol

Helaas, de NL leert door-regeling zit vol. Vanwege de grote vraag naar coaching, verwachten we een mogelijk vervolg in 2021. Laat je e-mailadres achter om op de hoogte gehouden te worden.

'NL leert door'-regeling: gratis loopbaanadvies t.w.v. € 700,-

Eind 2020 kon iedereen in Nederland gebruikmaken van deze subsidieregeling. Het idee erachter is om inzicht te geven in je kansen op de arbeidsmarkt.