Hét platform voor coaching in Nederland

Sluit je nu aan bij Coachfinder, het grootste platform voor coaching in Nederland! Vergroot je bereik, word nog beter in je vak en help de drempel naar coaching te verlagen. Samen brengen we coaching tot bloei! Nu tijdelijk met ruim 10% korting!

Nu tijdelijk 39,95 per maand*

Inschrijven als coach voor jouw regio?

Vul een geldige postcode in

Waarom coachfinder?

#
Punt 1

Je bent beter vindbaar

Met je profielpagina op Coachfinder.nl vergroot je je bereik en ben je beter vindbaar voor potentiële cliënten. En je lift mee op het bereik van Psychologie Magazine (met een maandelijks bereik van een half miljoen consumenten).

#
Punt 2

Word nog beter in je vak

Coachfinder is jouw kennispartner op weg naar een nóg succesvollere coachpraktijk. Vergroot je kennis over o.a. ondernemerschap, marketing en online zichtbaarheid via onze Academy (met interessante masterclasses, webinars en verdiepingsmodules) en krijg korting op producten en diensten als websitebouw en professionele fotografie.

#
Punt 3

Samen de drempel naar coaching verlagen

Coachfinder en Psychologie Magazine besteden structureel aandacht aan coaching als belangrijke stap in zelfontwikkeling. Daarmee verlagen we samen de drempel om naar een coach te gaan.

Sluit je aan bij Coachfinder

* Normaal € 45,- per maand. Dat is meer dan 10% korting! Dit bedrag is exclusief BTW en wordt maandelijks automatisch afgeschreven. Toelating vindt plaats na selectie.

Inschrijven als coach voor jouw regio?

Vul een geldige postcode in

Veelgestelde vragen

Hoe selecteren jullie coaches voor Coachfinder?

Met Coachfinder matchen we consumenten aan een coach die bij ze past. Om kwaliteit te kunnen garanderen, stellen we een aantal standaardeisen aan onze coaches: i) Je hebt minimaal een opleiding/cursus/training gevolgd die geaccrediteerd is door een organisatie die wij erkennen als voldoende kwaliteitswaarborging. Bekijk de lijst met opleidingen. Dit is een ‘levende’ lijst. Als daar aanleiding toe is, dan kunnen we opleidingen verwijderen of toevoegen. ii) Je werkwijze sluit aan bij de uitgangspunten van Psychologie Magazine: gebaseerd op inzichten uit de wetenschap en evidence based methodieken; iii) Cliënten die via Coachfinder komen krijgen van jou een kosteloos kennismakingsgesprek; iv) Je onderschrijft onze gedragscode. Let op: Het kan zijn dat we je na de intake nog vragen om een bewijs van je diploma op te sturen. Ben jij de coach die we zoeken? Schrijf je hier meteen in. Twijfel je of je aan de criteria voldoet? Vul het aanmeldformulier in en we beoordelen je aanvraag.

Omdat er zoveel verschillende coachopleidingen zijn, kunnen we deze niet allemaal inhoudelijk beoordelen. Sommige diploma’s, zoals die van psycholoog of mindfullnes-trainer, garanderen helaas geen coachvaardigheden. We houden ons daarom strikt aan de kennis en kunde van accrediterende organisaties, zoals Nobco, StiR en Noloc. Denk je dat je een accreditatie zou kunnen krijgen? Vraag er dan een aan bij een van deze organisaties. Hiermee kun je je aanmelden bij Coachfinder.

Je meldt je op persoonlijke titel aan bij Coachfinder en niet per praktijk. Of je dus in een kleine of grote praktijk werkt, maakt niet uit en ook niet of je in meerdere praktijken bent gevestigd.

Schrijf je je in voor Coachfinder, dan zetten we je bestaande abonnement om. Log je in op Coachfinder.nl dan krijg je automatisch toegang tot Psychologiemagazine.nl en maak je gebruik van alle voordelen die je al had. En uiteraard ontvang je maandelijks het magazine op het (praktijk)adres dat je opgeeft in je profiel.

Potentiële cliënten vullen een slimme vragenlijst in op Coachfinder.nl. Hierin wordt onder andere gevraagd naar hun doelstellingen, problematiek, maar ook naar persoonlijke voorkeuren. Een slim algoritme stelt vervolgens de drie best passende coaches voor aan de cliënt.

Psychologie Magazine wil mensen verder helpen. Een coach kan hierbij helpen, maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. En wat doet een coach eigenlijk? Om consumenten te informeren en te helpen in de zoektocht naar de ideale coach hebben we Coachfinder opgericht. Coachfinder zal volop aandacht krijgen in Psychologie Magazine, de digitale nieuwsbrief, social media, en in onze zusterbladen Happinez en Yoga Magazine.  

Nee, we innen het abonnementsgeld pas wanneer je bent toegelaten tot Coachfinder. Dit hoor je binnen enkele dagen. Het abonnementsgeld wordt jaarlijks automatisch afgeschreven.

Ja, Coachfinder helpt coachees om een passende coach te vinden met behulp van een algoritme dat onder andere rekening houdt met persoonlijke voorkeuren en reisafstand. We maken geen onderscheid in ervaring, prijs of opleidingen.

Coachfinder kan leunen op het succes van Psychologie Magazine, waar Coachfinder veelvuldig genoemd zal worden. Psychologie Magazine is een van de grootste maandbladen van Nederland en bereikt met het maandblad, de online platforms, nieuwsbrieven en social kanalen ruim een half miljoen consumenten per maand.

We bieden je een jaarabonnement, omdat we graag een langdurige relatie met je willen opbouwen en coachees een stabiel adressenbestand willen bieden. Je krijgt veel terug voor je toezegging: niet alleen meer online zichtbaarheid, maar ook een kennispartner die je helpt om jouw praktijk nóg succesvoller te maken. We doen dit o.a. door je toegang te geven tot interessante artikelen, webinars, online masterclasses en verdiepingsmodules. Je kunt hiermee je kennis over coaching en psychologie verder verrijken, maar je kunt je ook verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap, marketing, online zichtbaarheid en meer.

Heb je een inhoudelijke vraag? Stuur je mail naar coachfinder@psychologiemagazine.nl. Vragen over je abonnement? De klantenservice staat voor je klaar: klantenservicepsychologie.abonnement@weekbladpers.nl.