Hét platform voor coaching in Nederland

Wil je nog meer en nog beter coachen? Coachfinder vergroot jouw bereik en kennis onder de vlag van Psychologie Magazine. Word nu lid, zodat cliënten je makkelijker gaan vinden en wij onze deskundigheid met je kunnen delen. Samen brengen we coaching tot bloei!

Nu tijdelijk 27,- per maand

Inschrijven als coach voor jouw regio?

Vul een geldig postcode in

Waarom Coachfinder

#
Punt 1

Je bent beter vindbaar

Lift mee op de campagnes van Psychologie Magazine en ben beter zichtbaar met je profielpagina op Coachfinder.nl. De online keuzehulp stelt je voor aan potentiële cliënten.

#
Punt 2

Je wordt nog beter in je vak

Naast onbeperkt toegang tot de artikelen van Psychologie Magazine, krijg je toegang tot de exclusieve coachomgeving, met onder andere verdiepingsmodules en live online masterclasses.

#
Punt 3

De drempel naar coaching gaat omlaag

Psychologie Magazine besteedt structureel aandacht aan coaching als belangrijke stap in zelfontwikkeling. Daarmee maken we het makkelijker om naar een coach te gaan.

#

Sluit je als eerste aan en ontvang een early bird-korting van 40%

Psychologie Magazine lanceert Coachfinder in het tweede kwartaal van 2019 in de provincies Utrecht en Noord-Holland. Sluit jij je voor die tijd aan, dan ontvang je een korting van 40% op een jaarabonnement.

Deze actie is geldig tot 1 mei 2019

Sluit je aan bij Coachfinder

*Toelating na selectie. Na een jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Inschrijven als coach voor jouw regio?

Vul een geldig postcode in

Veelgestelde vragen

Mogen alle coaches meedoen?

Coachfinder wil de kwaliteit bieden die van Psychologie Magazine wordt verwacht. Daarom selecteren we de coaches die zich mogen aansluiten.

Alleen coaches met een opleiding die is geaccrediteerd door een van de beroepsverenigingen voor coaches worden toegelaten tot Coachfinder. Daarnaast moeten ze gebruikmaken van bewezen effectieve methodieken met een wetenschappelijke basis. Ook verwachten we dat deelnemende coaches onze gedragscode onderschrijven.

Potentiële cliënten vullen een slimme vragenlijst in op Coachfinder. Deze informeert naar doelstellingen, problematiek, maar ook naar persoonlijke voorkeuren. Op basis van deze intake stelt een slim algoritme de drie best passende coaches voor aan de cliënt.

We bouwen aan een community voor Coachfinder. Je komt andere coaches tegen op onze events en via onze groepen op sociale media. Dit onderdeel wordt verder ontwikkeld in de toekomst.

We horen graag waar je meer over wilt weten. Laat het ons vooral weten via coachfinder@psychologiemagazine.nl.

Na het eerste jaar is het abonnement op Coachfinder maandelijks opzegbaar.

Psychologie Magazine helpt je verder. Dat doen we door inspiratie, informatie en steun te bieden, op basis van de laatste inzichten uit de psychologie. Ook coaching is een belangrijke stap richting zelfontplooiing. Maar het vinden van de juiste coach blijkt voor consumenten enorm ingewikkeld. Met Coachfinder verlagen we graag de drempel richting coaches.

We maken coaching zichtbaar. Dat doen we door artikelen te schrijven over verschillende soorten coaching, maar ook door Coachfinder goed op de kaart te zetten via al onze kanalen (en die van zusjes Happinez en Yoga Magazine).

Heb je een inhoudelijke vraag over Coachfinder, neem dan contact met ons op via coachfinder@psychologiemagazine.nl. Wil je meer weten over jouw abonnement op Coachfinder, mail dan naar klantenservicepsychologie.abonnement@weekbladpers.nl.