Over Coachfinder

 

Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine, dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Psychologie Magazine ondersteunt lezers en gebruikers in hun ontwikkeling, door bevindingen uit de psychologie te vertalen naar inzichten voor het dagelijks leven – al meer dan 35 jaar. Met een van de meest gelezen maandbladen van Nederland, met online trainingen, met masterclasses, themaspecials en psychologische tests. Psychologie Magazine helpt je verder – van de eerste hulpvraag tot aan de professional.

Iedereen verdient een coach!

Wij geloven dat coaching een belangrijke stap is in zelfontwikkeling. Maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. En wat mag je eigenlijk verwachten van een coach? Om de drempel naar coaching te verlagen en consumenten te helpen in de zoektocht naar de juiste coach, is Psychologie Magazine in 2019 gestart met Coachfinder. Via Coachfinder.nl kunnen consumenten op basis van individuele voorkeuren eenvoudig een coach vinden die goed bij ze past. Vervolgens kunnen ze gemakkelijk een afspraak maken. Elke Coachfinder-coach biedt bovendien een gratis intakegesprek aan.

Om kwaliteit te kunnen garanderen worden alle coaches door het team van Psychologie Magazine voor Coachfinder geverifieerd. Dit betekent onder andere dat elke coach minimaal een opleiding gevolgd moet hebben die geaccrediteerd is door een organisatie die wij erkennen als voldoende kwaliteitswaarborging. Voor coaches biedt Coachfinder een platform die hen in staat stelt om beter vindbaar te zijn voor potentiële cliënten. Daarnaast ontvangen zij 14 keer per jaar Psychologie Magazine en krijgen ze onbeperkt toegang tot álle online artikelen en de digitale leeromgeving (met verdiepingsmodules en live online masterclasses). Zo helpt Coachfinder ze om nóg beter te worden in hun vak en proberen we samen met de coaches de drempel naar coaching te verlagen.