Meer Ontspannen #metdankaanmijncoach

Heb je last van stress of een overspannen gevoel? Bijvoorbeeld door druk op je werk of geen goede balans tussen werk en privé? Een stress-coach leert je hoe je meer rust kunt creëren in je dagelijks leven. Door meer te ontspannen met bijvoorbeeld mindfulness. Maar ook door gedachten die je stress geven aan te pakken, of door te voorkomen dat je te veel taken op je bord krijgt.

Op basis van de oorzaak van de stress en je klachten gaat je coach aan de slag met een plan van aanpak om te werken aan je herstel: welke stappen zijn er nodig om te zorgen dat je minder last hebt van stress? En hoeveel sessies zijn daar ongeveer voor nodig? Ga nu op zoek naar jouw stresscoach.

Waarom Coachfinder?

  • Met ruim 700 gekwalificeerde coaches
  • Vind binnen 2 minuten jouw coach met de slimme matchingtool
  • Altijd een gratis kennismakingsgesprek

Vind je ideale coach en maak kans op een gratis coachingstraject

Meer ontspannen? Vind vandaag nog je ideale coach op hét coachplatform van Nederland

*Deze winactie is verlopen. De winnaar is geïnformeerd.

Een coach kan je helpen om inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Wil je kans maken op een gratis coachingstraject t.w.v. 500 euro? Vraag dan via de site een gratis kennismakingsgesprek aan bij de coach van je keuze.
Deze winactie* loopt van 14 september 2023 tot en met 26 oktober 2023. Ga naar www.coachfinder.nl/winactie voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Alle coaches hebben een gecertificeerde opleiding gevolgd, bijvoorbeeld bij:

#
#
#
#
#
#