Vind jouw coach vandaag nog
Naar alle loopbaancoaches in Ede >
Headerafbeelding loopbaancoach met cliënt Headerafbeelding loopbaancoach met cliënt

Vind jouw loopbaancoach in Ede bij Coachfinder

Icons/32x32/Checkmark Created with Sketch.

Coaches met een serieuze opleiding

Meer dan 600 coaches met een gecertificeerde opleiding >
Stroke-7 Created with Sketch.

Vind je match in twee minuten

Je vindt snel een coach die bij je past, met onze slimme matchingtool >
568E96C9-DA5E-48D5-B92B-CFC0B87CAED7 Created with sketchtool.

Intakegesprekken zijn gratis

Een coach vinden en ook het intakegesprek is gratis. Zet de stap naar groei >

Je vindt een loopbaancoach in Ede via Coachfinder

Het enige dat tussen jou en je doel instaat, is een goede loopbaancoach. Maar vaak zie je niet direct welke coach écht goed is, bij je past, én in de buurt van Ede zit. Daarom heeft Psychologie Magazine coachfinder ontwikkeld. Hiermee kies je heel eenvoudig een coach die bij je past; betere matching, met coaches die een serieuze, gecertificeerde opleiding hebben gevolgd. Altijd bij jou in de buurt, met gratis kennismakingsgesprek.

Extra afbeelding loopbaancoach met cliënt

Alle coaches hebben een gecertificeerde opleiding gevolgd, bijvoorbeeld bij:

#
#
#
#
#
#

Wanneer kies je voor een loopbaancoach?

Je bent een groot deel van je leven aan het werk. Logisch dus dat je graag plezier en (levens)energie uit je carrière haalt.

De redenen voor loopbaancoaching lopen uiteen. Soms heb je er zelf behoefte aan, of soms wordt het door je werkgever gestimuleerd. Een loopbaancoach kan je helpen bij de volgende thema’s:

  • Carrièreswitch: past dit werk wel bij mij? Of start ik liever een nieuwe baan?
  • Persoonlijke groei: waar ligt mijn kracht? Waar kan ik sterker in worden?
  • Plezier: hoe krijg ik meer plezier in mijn huidige baan?
  • Ondernemerscoaching: ben ik geschikt voor het ondernemerschap?
  • Stress: hoe ga ik beter om met stress in mijn werk?
  • Conflicten: wat kan ik doen aan mijn arbeidsconflict?
  • Onzekerheid: Hoe voel ik me minder onzeker in mijn baan?
  • Re-integratie of outplacement
Lachende cliënt loopbaancoach

Veelgestelde vragen

Bij Coachfinder rekent iedere coach een ander tarief. De ene coach vraagt misschien 40,- per sessie, de ander vraagt 150,- per uur. Het tarief van jouw favoriete loopbaancoach in Ede staat aangegeven op hun persoonlijke coachprofiel.

 

Wil je weten hoeveel sessies je nodig hebt om jouw doelen te bereiken? In een gratis kennismakingsgesprek kan jouw favoriete loopbaancoach je er meer over vertellen, of stuur je coach eenvoudig een bericht via coachfinder.

Een loopbaancoach is een investering in je leven, eentje waar je nog jaren later de vruchten van plukt. Gelukkig zijn er vaak manieren om je coachtraject (deels, dan wel volledig) vergoed te krijgen.

 

Zo bieden sommige werkgevers een vergoeding voor loopbaancoaching aan als onderdeel van hun personeelsbeleid. Ook zijn er mogelijkheden om loopbaancoaching vergoed te krijgen via de Belastingdienst of via speciale subsidies.

 

Wil je zeker weten of je traject vergoed wordt of kan worden? Neem dan contact op met je loopbaancoach naar keuze via de inbox op hun persoonlijke coachprofiel.

Heel simpel. Hierboven vind je al onze loopbaancoaches uit Ede. In dit overzicht vind je een korte samenvatting van hun specialiteiten en eigenschappen. Meer weten over de werkwijze, certificatie en tarieven van een coach? Ga dan naar hun persoonlijke coachingpagina.


En ben je enthousiast geworden? Via Coachfinder krijg je altijd een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Daarbij ontvang je een gratis e-book vol handige tips over coaching.

 

Heb je eerst nog een vraag aan jouw coach, over vergoeding, het traject of iets anders? Stuur dan heel eenvoudig een bericht naar de coaches via de inbox op hun persoonlijke coachprofiel. De coach kan je dan helpen een knoop door te hakken.

Ben je toch op zoek naar een andere locatie dan Ede, wil je liever een andere specialisatie of sta je open voor online coaching? Ga dan naar ‘vind een coach’ en beantwoord een paar vragen. Over wat voor soort hulp je wil, en wat voor coach bij je past.

 

Zo selecteren we de coaches waarmee jij een persoonlijke ‘klik’ mee hebt. Zo zorgen we ervoor dat jouw coachtraject succesvol wordt.

 

Daarna stellen we de zes best passende coaches aan je voor en kun je kiezen met welke je een intakegesprek wilt.

 

Je kunt ook zelf alle coaches bekijken en filteren.

‘Coach’ is geen beschermde titel, zoals dokter of notaris. Dat betekent dat in principe iedereen zichzelf een coach kan noemen. Inmiddels zijn er meer dan zestigduizend geregistreerde coaches in Nederland, en zie je door de coaches het bos niet meer. Hoe weet je dat jouw coach echt de skills heeft om jou te helpen?

 

Alle coaches die aangesloten zijn bij Coachfinder zijn geaccrediteerd, en/of aangesloten bij een beroepsvereniging. Dit garandeert dat zij/hij qua opleiding, bijscholing en ervaring voldoet aan de hoge eisen van het coachingsvak.

Dat ligt aan je coachvraag. Sommige vragen zijn al binnen één sessie beantwoord, andere kosten wat meer tijd en moeite. Dan is het traject ook wat langer.

 

In een gratis kennismakingsgesprek bepaal je hoeveel sessies je nodig hebt, en hoe vaak je langskomt.

Heb je een loopbaancoach uitgekozen? Dan is het tijd voor de gratis kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreek je wat je wensen en doelen zijn. Dat hoef je echt nog niet helemaal helder te hebben, dit is juist een geschikt moment om samen met de coach onderzoek te doen naar je knelpunten. 

 

Samen zetten jullie een stip op de horizon, een plek om naartoe te werken. Ook krijg je vaak een schatting hoeveel sessies nodig zijn.

 

Is de klik er niet? Dan kun je dat aangeven. Zo kun je een nieuwe coach zoeken, zonder dat het je geld heeft gekost. 

 

Vind jouw coach vandaag nog
Naar alle loopbaancoaches in Ede >