Een baan die écht bij je past

Wat wil ik écht? Welke kant wil ik op met mijn carrière? In loondienst of zal ik voor mezelf beginnen? Loopbaancoaching gaat over ambities, talenten, vaardigheden en drijfveren. En over het vinden van een baan die bij je past. Binnen het bedrijf waar je werkt of daarbuiten. Of als zzp’er. Een loopbaancoach helpt je ontdekken wat je wilt en waar je goed in bent, bijvoorbeeld door je persoonlijkheid en kernkwaliteiten in kaart te brengen. En als je daar behoefte aan hebt, ook bij vacatures zoeken en solliciteren. Met de persoonlijke begeleiding en praktische tips van een loopbaancoach kun je snel stappen zetten. Ga nu op zoek naar jouw ideale loopbaancoach.

Waarom Coachfinder?

  • Met ruim 700 gekwalificeerde coaches
  • Vind binnen 2 minuten jouw coach met de slimme matchingtool
  • Altijd een gratis kennismaking

Vind je ideale coach en maak kans op een gratis coachingstraject

Een baan die écht bij je past? Vind vandaag nog je ideale coach op hét coachplatform van Nederland

*Deze winactie is verlopen. De winnaar is geïnformeerd.

Een coach kan je helpen om inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Wil je kans maken op een gratis coachingstraject t.w.v. 500 euro? Vraag dan via de site een gratis kennismakingsgesprek aan bij de coach van je keuze.
Deze winactie* loopt van 14 september 2023 tot en met 26 oktober 2023. Ga naar www.coachfinder.nl/winactie voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Alle coaches hebben een gecertificeerde opleiding gevolgd, bijvoorbeeld bij:

#
#
#
#
#
#