Coach Marije Timmerman: ‘Verwacht bij mij geen zweverige oefeningen, maar juist een praktische aanpak’

 
Coach Marije Timmerman: ‘Verwacht bij mij geen zweverige oefeningen, maar juist een praktische aanpak’
26 juli 2021 -  2 minuten leestijd
Het succes van je coachtraject valt of staat met de ‘klik’ die je met je coach hebt. En dat is heel persoonlijk. Welke coach past bij jou? Elke week lichten we een coach uit. Deze week is dat life- en loopbaancoach Marije Timmerman.

1. Met welke vragen kunnen mensen bij je terecht?

Met vragen over persoonlijke groei, zelfvertrouwen, assertiviteit en werk-privé balans. Ik help je graag om steviger in je schoenen te staan, meer zichtbaar te zijn of krachtiger te communiceren.
Ook voor loopbaanvraagstukken kun je bij mij terecht. Samen ontdekken we je sterke kanten en hoe je meer plezier en voldoening uit je baan kunt halen.

Bekijk Marije’s Coachfinder-profiel

2. Wat is je methode? Hoe pak je het coachtraject aan?

Na een vrijblijvende eerste kennismaking waarin we jouw doel helder maken, start het coachtraject. Tijdens dit traject gaan we een-op-een en resultaatgericht aan de slag met jouw doel. Wij bereiken dit doel met gesprekken, praktische oefeningen en acties waarbij vastgeroeste patronen worden doorbroken. Hierbij maak ik gebruik van bewezen coachtechnieken. Ik laat je groeien op persoonlijk vlak en geef je de handvatten en tools om na afloop van het traject hier zelf verder in te ontwikkelen.

3. Wat vind je belangrijk tijdens coaching?

Ik vind het belangrijk dat het niet alleen bij praten blijft, maar dat je tijdens het traject ook echt stappen gaat maken. Ik geloof daarom in een mix van inzicht krijgen in jezelf en DOEN. Iedereen is in staat om te veranderen en door soms net even buiten je comfortzone te stappen groeit je zelfvertrouwen. Ik ben een Rotterdamse, no-nonsense en oordeelvrije coach. Verwacht bij mij dus geen hippe termen, ingewikkelde theorieën of zweverige oefeningen, maar juist een praktische aanpak!

Foto: Prisca Visser

In gesprek met Marije Timmerman

Interesse in een gratis kennismakingsgesprek met Marije Timmerman? Dat vraag je eenvoudig aan via haar Coachfinder-profiel. Wil je meer inzicht in welke coach bij je past? Vul onze vragenlijst in en ontdek welke coaches matchen met jouw persoonlijke wensen.

marije timmerman