Coach Erik van Gulik: ‘Ik help om weer verbinding en liefde te ervaren in de relatie’

 
Coach Erik van Gulik: ‘Ik help om weer verbinding en liefde te ervaren in de relatie’
11 augustus 2021 -  2 minuten leestijd
Het succes van je coachtraject valt of staat met de ‘klik’ die je met je coach hebt. En dat is heel persoonlijk. Welke coach past bij jou? Elke week lichten we een coach uit. Deze week is dat relatiecoach Erik van Gulik.

1. Met welke vragen kunnen mensen bij je terecht?

Als je binnen je relatie te weinig verbinding en liefde ervaart en daar graag verandering in wilt aanbrengen, kan ik daarbij helpen. Bijvoorbeeld wanneer je wilt dat de communicatie soepeler verloopt en je meer grip wil krijgen op situaties die nu tot escalatie leiden. Als je hier samen stappen in maakt, geeft dat vertrouwen voor de toekomst.

Bekijk Eriks Coachfinder-profiel

2. Wat is je methode? Hoe pak je het coachtraject aan?

Meestal is er bij relatieproblemen sprake van wederzijdse – vaak onbewuste – verwachtingen van elkaar die de liefdevolle verbinding blokkeren.
Tijdens de coachgesprekken doen we oefeningen waardoor je inzicht krijgt in deze blokkades. Blokkades gaan over iets anders dan je relatie maar je komt ze wel tegen in relatie tot elkaar. Waar nodig brengen we heling op oude pijnlijke stukken. Dit helpt bij het integreren van nieuwe reacties die je juist bij elkaar brengt.

3. Wat vind je belangrijk tijdens coaching?

Ik vind het belangrijk dat het iedere keer echt ergens over gaat. Dat vraagt van mij dat ik de ruimte creëer die het mogelijk maakt de diepte in te gaan. Het is belangrijk bereid te zijn naar jezelf te kijken en echt contact te maken. Zo ga je iedere keer met nieuwe inzichten en ervaringen naar huis die de relatie nodig heeft.

In gesprek met Erik van Gulik

Interesse in een gratis kennismakingsgesprek met Erik? Dat vraag je eenvoudig aan via zijn Coachfinder-profiel. Wil je meer inzicht in welke coach bij je past? Vul onze vragenlijst in en ontdek welke coaches matchen met jouw persoonlijke wensen.