Michel over coaching: ‘Ik maak nu keuzes die beter bij mij passen’

237 woorden
2 minuten leestijd

Michel (27) vond meer rust in zijn leven door zijn coach. Hij ziet een coach als een cadeautje voor zichzelf.

‘Na het stoppen van mijn eigen bedrijf kwam ik in een gat terecht. Er was opeens veel tijd over en ruimte die ik moest vullen. Al snel wist ik dat ik er niet alleen uit zou komen en toevallig kwam er op Facebook een bericht voorbij van een coach en hem heb ik benaderd. De methode die hij gebruikte heet; de innerlijke familie. Deze methode vertelt dat ieder mens 4 rollen binnen zichzelf heeft die hij kan aannemen. De ene rol is heel sterk, de andere minder sterk. Tijdens het coachtraject hebben we uitgezocht welke rollen in verschillende situaties bij mij het meest naar voren kwamen.

“Hierdoor heb ik geleerd wat mijn kernwaarde zijn, wat mij mij maakt, wat ik belangrijk vind en hierdoor kon ik de goede keuzes maken.”

Op dit moment maak ik niet meer keuzes aan de hand van wat mensen van mij verwachten. In het dagelijks leven herken ik wat mijn waarden zijn en grijp ik kansen makkelijker aan.

Gun jezelf een goede coach
Kun je ook wel de hulp van een coach gebruiken? Op Coachfinder.nl vind je meer dan 250 betrouwbare coaches die je kunnen helpen; bij concrete werkkwesties, worstelingen met levensvragen en alles daartussenin. Ontdek welke coach bij je past.