Coachgesprek voorbereiden: e-book met tips (GRATIS)

 
Coachgesprek voorbereiden: e-book met tips (GRATIS)
27 juli 2021 -  1 minuut leestijd
Ga je binnenkort kennismaken met een coach? De kennismaking is bedoeld om te beslissen of de coach bij je past. Voorbereiden op dit gesprek kan, maar het hoeft niet. Dit e-book helpt je om alvast te bedenken wat je eruit wil halen.

Het eerste coachgesprek

De ‘klik’ met je coach is een van de belangrijkste voorspellers voor een succesvol coachtraject. Daarbij gaat het er niet per sé om dat je elkaar aardig vindt (hoewel dat wel prettig is, natuurlijk). Het gaat er vooral om dat jij het gevoel hebt dat deze persoon je verder kan helpen met jouw ontwikkelvraag. En daarvoor is vertrouwen nodig, want hoe meer jij je openstelt, hoe verder jullie samen kunnen komen.

Hoe je je kunt voorbereiden op dat eerste coachgesprek, daarover lees je meer in het gratis e-book Klaar voor coaching, samengesteld door de redactie van Psychologie Magazine.

Download het gratis e-book en ontvang: 

  • 4 vragen om jezelf te stellen bij de start
  • Checklist met voorbeeldvragen die je kunt stellen tijdens het coachgesprek
  • Evaluatievragen die je na afloop van het gesprek voor jezelf kunt beantwoorden
  • Ervaringsverhalen van anderen
  • Wil jij goed voorbereid het gesprek ingaan? Laat dan hieronder je contactgegevens achter en je ontvangt het e-book direct per mail.
    Dit e-book wordt je aangeboden door WPG Uitgevers. Het gebruik van dit e-book is vrijblijvend en kosteloos. Door je contactgegevens achter te laten ga je ermee akkoord dat je gegevens worden opgeslagen in de database van WPG Uitgevers, zie ons privacy statement.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
e-book
coachgesprek
eerste coachgesprek
coachgesprek voorbereiden