Coachpool opzetten

coachpool opzetten

Coachfinder Coachpool – alleen de béste coaches voor jouw medewerkers  

Schakel je als HR-professional regelmatig coaches in voor medewerkers van je bedrijf, maar heb je weinig zicht op kosten en kwaliteit van de coaching en kost het je ook nog eens veel tijd om iedereen van een passende coach te voorzien?  Het opzetten van een professionele Coachpool van Coachfinder is hiervoor dé oplossing.

Met de inzet van een Coachfinder Coachpool ontzorgen we je organisatie en jou als HR-professional door het behalen van resultaat, het realiseren van gegarandeerde kwaliteit en een uniek matchingsysteem voor de beste coach voor de medewerker. Door het aanbieden van verschillende standaard coachpakketten blijven de kosten onder controle.

Hoe wordt een coachpool samengesteld?

Een Coachpool samenstellen is maatwerk. Hoe gaat het in zijn werk? Wij stellen gezamenlijk een groep coaches samen die voldoen aan de vooraf afgesproken kwaliteitseisen. Daarnaast kijken we naar het gewenste type coaching zoals loopbaancoaching, outplacement, burn-out coaching, stress coaching en life coaching. Afhankelijk van je wensen wordt de coachpool samengesteld en uitgebreid. Via ons unieke online algoritme zorgen we voor de beste match tussen coach en medewerker. Het zoeken van een passende coach is door deze matchingstool eenvoudig, en bij de top 6 van aanbevolen coaches zit altijd een match! De werknemer kan zo zelf een coach selecteren, wat de zelfredzaamheid stimuleert. Een gratis intake is bovendien onderdeel van het traject. 

Hoe behoud je controle over de kosten?

Om direct inzicht te krijgen en controle te houden op de kosten voor coaching bieden wij verschillende pakketten aan. Deze worden altijd afgestemd op de behoefte en thematiek binnen de organisatie. Het pakket wordt van tevoren afgenomen, zo weet je precies waar je aan toe bent. Door onze expertise kunnen we een goede inschatting maken van het aantal benodigde coach-uren en de kosten. Is het toch niet genoeg, dan kun je altijd eenvoudig het pakket uitbreiden.  

Voortgang van het coachingtraject

Door periodieke rapportages en regelmatige evaluaties bieden we inzicht in de kosten en voortgang van de trajecten, uiteraard met inachtneming van de privacy van de werknemer.  

Over Coachfinder

Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine, dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei en één van de meest gelezen maandbladen van Nederland. Wij geloven dat coaching een belangrijke stap is in zelfontwikkeling, maar de juiste coach vinden is nog niet zo eenvoudig. Daarom zijn bij Coachfinder alleen gecertificeerde en gekwalificeerde coaches aangesloten. Deze coaches worden via een selectieprocedure toegelaten bij Coachfinder. Met meer dan 700 coaches zijn wij het grootste coachplatform van Nederland.

Meer informatie over coachpools

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie en wil je meer weten over de Coachpools van Coachfinder?  Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.