Hoe verkoop je jezelf als coach?

 
Hoe verkoop je jezelf als coach?
30 augustus 2022 -  1 minuut leestijd
Jezelf verkopen voelt voor veel mensen een beetje ongemakkelijk. Maar als coach zul je toch nieuwe coachees aan moeten trekken. In deze gratis mini-gids leer je 5 slimme beïnvloedingstechnieken, hoe je teksten schrijft die echt raken en hoe je jezelf presenteert als sterk merk.

1. Slimme beïnvloedingstechnieken

Hoe prijs je jezelf aan, maar blijf je toch dicht bij jezelf? Psycholoog Robert Cialdini heeft een aantal slimme trucs ontwikkeld, die je in deze mini-gids terugvindt.

2. Zo schrijf je teksten die raken

Teksten schrijven voor je website en je sociale media bijhouden, het zijn misschien niet je favoriete bezigheden. Toch zijn dat belangrijke marketingkanalen waar je potentiële coachees vindt. Wil je meer nieuwe coachees aantrekken, dan is het belangrijk om zorg en aandacht aan je teksten te besteden. Dat doe je met de tips in deze mini-gids.

3. Personal branding: presenteer jezelf als sterk merk

Wat maakt jou uniek? Wie dat van zichzelf weet, komt stukken beter over bij potentiële coachees. Het is misschien even wennen, maar ook jíj bent een merk. Personal branding gaat over wat anderen van je vinden. Je bent een merk, alleen al omdat anderen nu eenmaal een mening over je hebben. Met goede personal branding verhoog je je relevantie, dat wil zeggen: je waarde in de ogen van andere mensen. Download nu de mini-gids en ga hiermee aan de slag!

"*" indicates required fields

Naam*
Marketingtips
eigen coachpraktijk
beïnvloedingstechnieken

Waar wacht je nog op?

Meld je nu aan voor Coachfinder en maak je coachpraktijk nóg succesvoller.