Brochure Coaching in organisaties

 
Brochure Coaching in organisaties
29 augustus 2022 -  1 minuut leestijd
Schakel je regelmatig coaches in voor medewerkers van je bedrijf, maar heb je weinig zicht op de kosten en kwaliteit van de coaching? Kost het je ook nog eens veel tijd om iedereen van een passende coach te voorzien? Het opzetten van een professionele coachpool van Coachfinder Business is hiervoor dé oplossing.

Of het nou gaat om burn-out preventie, het groeien in een nieuwe rol of het ontdekken van een alternatieve carrière buiten het bedrijf, sparren met een professional die geen onderdeel vormt van de organisatie is voor medewerkers vaak hét steuntje in de rug om in hun kracht te komen. Voor organisaties is een goede coach vinden voor al die medewerkers door het gehele land, met allemaal verschillende wensen, nog niet zo eenvoudig. Daarom is er Coachfinder. Download nu de brochure en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

    Deze brochure wordt je aangeboden door Roularta Media Nederland. Het gebruik van deze brochure is vrijblijvend en kosteloos. Door je contactgegevens achter te laten ga je ermee akkoord dat je gegevens worden opgeslagen in de database van Roularta Media Nederland, zie ons privacy statement.
Coaching op de werkvloer
business coaching
brochure