Aan de slag

Waarom Coachfinder?

beter vindbaar clienten coachfinder

Je bent beter vindbaar voor cliënten

Met je profielpagina op Coachfinder.nl vergroot je je bereik en ben je beter vindbaar voor potentiële cliënten. En je lift mee op het bereik van Psychologie Magazine (met een maandelijks bereik van een half miljoen consumenten).

beter in vakgebied coachfinder

Word nog beter in je vakgebied

Coachfinder is jouw kennispartner op weg naar een nóg succesvollere coachpraktijk. Vergroot je kennis over o.a. ondernemerschap, marketing en online zichtbaarheid via onze Academy (met interessante masterclasses, webinars, en online-trainingen) en krijg korting op producten en diensten als nascholing en professionele fotografie.

drempel coaching verlagen coachfinder

Samen de drempel naar coaching verlagen

Coachfinder en Psychologie Magazine besteden structureel aandacht aan coaching als belangrijke stap in zelfontwikkeling. Elke coachzoeker kan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen bij een coach. Daarmee verlagen we samen de drempel om naar een coach te gaan.

‘Coachfinder heeft mij geholpen om heel veel nieuwe coachees te vinden’

Nicole Smeenk (42) werkt als systemisch coach en haptonoom in Amsterdam. Ze is lid van Coachfinder sinds begin 2019.
‘Coachfinder heeft mij geholpen om heel veel nieuwe coachees te vinden’

Over de Academy

Masterclasses

Coachfinder vindt het belangrijk om jou te ondersteunen in je ontwikkeling als coach én als ondernemer.

Samen met inspirerende experts uit allerlei vakgebieden organiseren we masterclasses over onderwerpen als: klanten werven via LinkedIn en Instagram, online coachen, fotograferen voor je website, en relaxter en gezonder leven als coach. De experts praten je in een uurtje helemaal bij. Alles is gratis te volgen voor jou, als lid van Coachfinder.

Trainingen

De online cursussen van de Coachfinder Academy gaan meer de diepte in. Met behulp van experts uit verschillende vakgebieden leer je hoe je je online zichtbaarheid vergroot, bijvoorbeeld hoe je jezelf als merk kunt neerzetten en meer cliënten krijgt of hoe je interessante blogs voor je eigen website schrijft.

Ook kun je modules volgen over meer vakinhoudelijke onderwerpen zoals omgaan met complexe coachsituaties, over omgaan met hoogsensitiviteit of stress bij cliënten. Je volgt de modules op je eigen moment, in je eigen tempo.

‘In één klap kreeg ik meer bereik dan ik ooit in mijn eentje kon realiseren’

Stress- & loopbaancoach Ingrid Depyper (48) heeft een goedlopende praktijk in Amsterdam. Ze is lid van Coachfinder sinds eind 2019.
‘In één klap kreeg ik meer bereik dan ik ooit in mijn eentje kon realiseren’

Sluit je aan bij Coachfinder

Coachfinder, het grootste coachplatform van Nederland, is een initiatief van Psychologie Magazine, dé autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Op Coachfinder worden coachzoekers in contact gebracht met gekwalificeerde coaches die bij hen passen.

Wil jij ook je kring van potentiële cliënten flink uitbreiden? En wil je graag een kennispartner die helpt om jouw coachpraktijk nóg succesvoller te maken? Word dan lid van Coachfinder en profiteer nu van 10 procent korting.

 • Met je profielpagina op Coachfinder.nl word je goed vindbaar voor duizenden mensen die op zoek zijn naar een coach.
 • Via de online keuzehulp word je voorgesteld aan potentiële cliënten.
 • We helpen je om nóg beter te worden in je vak met gratis online masterclasses, e-learningmodules en trainingen over coaching, marketing en ondernemerschap.
 • Je krijgt korting op o.a. relevante opleidingen en professionele fotografie.
 • Je ontvangt 13 keer per jaar Psychologie Magazine (t.w.v. €95,00) + onbeperkt digitaal lezen.
 • Je lift mee op de autoriteit en het bereik van Psychologie Magazine
 • Je vergroot je netwerk doordat je in contact komt met andere coaches.
Nu tijdelijk voor de speciale prijs van
€45 excl. btw
/ per maand *
* Normaal €50 per maand. Dat is 10 procent korting. Dit bedrag is exclusief BTW en wordt maandelijks automatisch afgeschreven. Bij aanmelding sluit je een jaarabonnement af tot wederopzegging. Na het eerste jaar maandelijks opzegbaar. Toelating vindt plaats na selectie.
 • Met je profielpagina op Coachfinder.nl word je goed vindbaar voor duizenden mensen die op zoek zijn naar een coach.
 • Via de online keuzehulp word je voorgesteld aan potentiële cliënten.
 • We helpen je om nóg beter te worden in je vak met gratis online masterclasses, e-learningmodules en trainingen over coaching, marketing en ondernemerschap.
 • Je krijgt korting op o.a. relevante opleidingen en professionele fotografie.
 • Je ontvangt 13 keer per jaar Psychologie Magazine (t.w.v. €95,00) + onbeperkt digitaal lezen.
 • Je lift mee op de autoriteit en het bereik van Psychologie Magazine
 • Je vergroot je netwerk doordat je in contact komt met andere coaches.

> 200.000

potentiële cliënten per jaar

Coachfinder lift o.a. mee op het bereik van Psychologie Magazine om coachzoekers naar het platform te trekken.

> 30.000

matches tussen coach en coachzoeker

Via een uitgebreide vragenlijst worden coachzoekers gematcht aan hun top 6 ideale coaches.

Duizenden

ingeplande kennismakingsgesprekken

Vele coachzoekers hebben al met succes de weg naar hun ideale coach gevonden via Coachfinder.nl.

Veelgestelde vragen

Met Coachfinder matchen we consumenten aan een coach die bij ze past. Om kwaliteit te kunnen garanderen, stellen we een aantal standaardeisen aan onze coaches: i) Je hebt minimaal een opleiding/cursus/training gevolgd die geaccrediteerd is door een organisatie die wij erkennen als voldoende kwaliteitswaarborging. Bekijk de lijst met opleidingen. Dit is een ‘levende’ lijst. Als daar aanleiding toe is, dan kunnen we opleidingen verwijderen of toevoegen. ii) Je werkwijze sluit aan bij de uitgangspunten van Psychologie Magazine: gebaseerd op inzichten uit de wetenschap en evidence based methodieken; iii) Cliënten die via Coachfinder komen krijgen van jou een kosteloos kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten, telefonisch of live, wat jij wilt!; iv) Je onderschrijft onze gedragscode. Let op: Het kan zijn dat we je na de intake nog vragen om een bewijs van je diploma op te sturen. Ben jij de coach die we zoeken? Schrijf je hier meteen in. Twijfel je of je aan de criteria voldoet? Vul het aanmeldformulier in en we beoordelen je aanvraag.

Omdat er zoveel verschillende coachopleidingen zijn, kunnen we deze niet allemaal inhoudelijk beoordelen. Sommige diploma’s, zoals die van psycholoog of mindfullnes-trainer, garanderen helaas geen coachvaardigheden. We houden ons daarom strikt aan de kennis en kunde van accrediterende organisaties, zoals Nobco, StiR en Noloc. Denk je dat je een accreditatie zou kunnen krijgen? Vraag er dan een aan bij een van deze organisaties. Hiermee kun je je aanmelden bij Coachfinder.

Je meldt je op persoonlijke titel aan bij Coachfinder en niet per praktijk. Of je dus in een kleine of grote praktijk werkt, maakt niet uit en ook niet of je in meerdere praktijken bent gevestigd.

Schrijf je je in voor Coachfinder, dan zetten we je bestaande abonnement om. Log je in op Coachfinder.nl dan krijg je automatisch toegang tot Psychologiemagazine.nl en maak je gebruik van alle voordelen die je al had. En uiteraard ontvang je maandelijks het magazine op het (praktijk)adres dat je opgeeft in je profiel.

Potentiële cliënten vullen een slimme vragenlijst in op Coachfinder.nl. Hierin wordt onder andere gevraagd naar hun doelstellingen, problematiek, maar ook naar persoonlijke voorkeuren. Een slim algoritme stelt vervolgens de zes best passende coaches voor aan de cliënt.

Psychologie Magazine wil mensen verder helpen. Een coach kan hierbij helpen, maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. En wat doet een coach eigenlijk? Om consumenten te informeren en te helpen in de zoektocht naar de ideale coach hebben we Coachfinder opgericht. Elke coachzoeker kan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een coach aanvragen om zo gemakkelijk kennis te maken met coaching. Coachfinder zal volop aandacht krijgen in Psychologie Magazine, de digitale nieuwsbrief, social media, en in onze zusterbladen Happinez en Yoga Magazine.

Na aanmelding, beoordelen we je aanvraag om lid te worden van Coachfinder. Is je aanmelding akkoord, ontvang je digitaal bericht dat je bent toegelaten en start je abonnement direct. Het abonnementsgeld wordt automatisch afgeschreven.

Ja, Coachfinder helpt coachees om een passende coach te vinden met behulp van een algoritme dat onder andere rekening houdt met persoonlijke voorkeuren en reisafstand. We maken geen onderscheid in ervaring, prijs of opleidingen.

Coachfinder kan leunen op het succes van Psychologie Magazine, waar Coachfinder veelvuldig genoemd zal worden. Psychologie Magazine is een van de grootste maandbladen van Nederland en bereikt met het maandblad, de online platforms, nieuwsbrieven en social kanalen ruim een half miljoen consumenten per maand.

We bieden je een jaarabonnement, omdat we graag een langdurige relatie met je willen opbouwen en coachees een stabiel adressenbestand willen bieden. Je krijgt veel terug voor je toezegging: niet alleen meer online zichtbaarheid, maar ook een kennispartner die je helpt om jouw praktijk nóg succesvoller te maken. We doen dit o.a. door je toegang te geven tot interessante artikelen, online masterclasses en trainingen. Je kunt hiermee je kennis over coaching en psychologie verder verrijken, maar je kunt je ook verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap, marketing, online zichtbaarheid en meer.

Heb je een inhoudelijke vraag? Stuur je mail naar klantenservice@coachfinder.nl.

Vragen over je abonnement? De klantenservice staat voor je klaar: klantenservice@coachfinder.nl of bel op werkdagen naar: +31 (0)20 8947593. We staan je graag te woord.

Waar wacht je nog op?

Meld je nu aan voor Coachfinder en maak je coachpraktijk nóg succesvoller.