Vind jouw coach vandaag nog
Alle coaches in Nijmegen >
Coach en cliënt in gesprek met elkaar Coach en cliënt in gesprek met elkaar

Vind jouw coach in Nijmegen bij Coachfinder

Icons/32x32/Checkmark Created with Sketch.

Coaches met een serieuze opleiding

Meer dan 600 coaches met een gecertificeerde opleiding >
Stroke-7 Created with Sketch.

Vind je match in twee minuten

Je vindt snel een coach die bij je past, met onze slimme matchingtool >
568E96C9-DA5E-48D5-B92B-CFC0B87CAED7 Created with sketchtool.

Intakegesprekken zijn gratis

Een coach vinden en ook het intakegesprek is gratis. Zet de stap naar groei >

Al onze coaches in de buurt van Nijmegen

Bij Coachfinder vind je een coach voor elke uitdaging, doelstelling of thematiek. Weet je al wat voor coach je zoekt? Ga dan direct naar:

Weet je nog niet welke coach bij jou past? Ontdek het dan via ons slimme matchingsysteem.

Tevreden cliënt, lachend

Alle coaches hebben een gecertificeerde opleiding gevolgd, bijvoorbeeld bij:

#
#
#
#
#
#

Over onze coaches

Wat je doel of obstakel ook is; een coach kan je helpen om grote stappen te zetten. 

Maar vaak zie je niet direct welke coach écht goed is, bij je past, én in de buurt van Nijmegen zit. Daarom heeft Psychologie Magazine Coachfinder ontwikkeld, om makkelijk een coach te vinden die bij je past:

  • Ruime keuze: met 600 aangesloten coaches het grootste platform van Nederland
  • Betrouwbaar: al onze coaches hebben een geaccrediteerde opleiding en/of zijn aangesloten bij een beroepsopleiding
  • Nergens aan vast: altijd een gratis intake. Geen klik? Dan betaal je niets.
Extra afbeelding van en coach in gesprek met een cliënt

Veelgestelde vragen

Bij Coachfinder rekent iedere coach een ander tarief. De ene coach vraagt misschien 40,- per sessie, de ander vraagt 150,- per uur. Het tarief van jouw favoriete coach in Nijmegen staat aangegeven op hun persoonlijke coachprofiel.

 

Wil je weten hoeveel sessies je nodig hebt om jouw doelen te bereiken? In een gratis kennismakingsgesprek kan jouw favoriete coach je er meer over vertellen, of stuur je coach eenvoudig een bericht via Coachfinder.

Coaching is een meerwaarde voor je leven, maar brengt ook de nodige kosten met zich mee. Om meteen met de deur in huis te vallen: coaching betaal je in principe zelf. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je coachtraject (deels) vergoed te krijgen, bijvoorbeeld als er een link is met werk of gezondheid. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een eventuele vergoeding.

Heel simpel. Hierboven vind je al onze coaches uit Nijmegen. In dit overzicht vind je een korte samenvatting van hun specialiteiten en eigenschappen.

Meer weten over hun werkwijze, certificatie en tarieven? Ga dan naar hun persoonlijke coachingpagina. 

 

En ben je enthousiast geworden? Via Coachfinder krijg je altijd een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Daarbij ontvang je een gratis e-book vol handige tips over coaching.

 

Heb je eerst nog een vraag aan jouw coach, over vergoeding, het traject of iets anders? Stuur dan heel eenvoudig een bericht naar de coaches via de inbox op hun persoonlijke coachprofiel. De coach kan je dan helpen een knoop door te hakken.

Ben je toch op zoek naar een andere locatie dan Nijmegen, wil je liever een andere specialisatie of sta je open voor online coaching? Ga dan naar ‘vind een coach‘ en beantwoord een paar vragen. Over wat voor soort hulp je wil, en wat voor coach bij je past.

 

Zo selecteren we de coaches waarmee jij een persoonlijke ‘klik’ mee hebt. Zo zorgen we ervoor dat jouw coachtraject succesvol wordt.

 

Daarna stellen we de zes best passende coaches aan je voor en kun je kiezen met welke je een intakegesprek wilt.

Je kunt ook zelf alle coaches bekijken en filteren.

‘Coach’ is geen beschermde titel, zoals dokter of notaris. Dat betekent dat in principe iedereen zichzelf een coach kan noemen. Inmiddels zijn er meer dan zestigduizend geregistreerde coaches in Nederland, en zie je door de coaches het bos niet meer. Hoe weet je dat jouw coach echt de skills heeft om jou te helpen?

 

Alle coaches die aangesloten zijn bij Coachfinder zijn geaccrediteerd, en/of aangesloten bij een beroepsvereniging. Dit garandeert dat zij/hij qua opleiding, bijscholing en ervaring voldoet aan de hoge eisen van het coachingsvak.

Dat ligt aan je coachvraag. Sommige vragen zijn al binnen één sessie beantwoord, andere kosten wat meer tijd en moeite. Dan is het traject ook wat langer. 

In een gratis kennismakingsgesprek bepaal je hoeveel sessies je nodig hebt, en hoe vaak je langskomt.

Heb je een coach uitgekozen? Dan is het tijd voor de gratis kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreek je wat je wensen en doelen zijn. Dat hoef je echt nog niet helemaal helder te hebben, dit is juist een geschikt moment om samen met de coach onderzoek te doen naar je knelpunten. 

 

Samen zetten jullie een stip op de horizon, een plek om naartoe te werken. Ook krijg je vaak een schatting hoeveel sessies nodig zijn.

 

Is de klik er niet? Dan kun je dat aangeven. Zo kun je een nieuwe coach zoeken, zonder dat het je geld heeft gekost. 

 

Vind jouw coach vandaag nog
Alle coaches in Nijmegen >