Beter grenzen stellen

Heb je vaak het gevoel dat je overvraagd, overspoeld of zelfs geleefd wordt? Grote kans dat je weinig zicht hebt op je eigen grenzen, en/of moeite hebt om die aan te geven. Je voelt je schuldig als je ‘nee’ zegt, gaat lastige gesprekken uit de weg en hebt al snel de neiging je aan te passen of te ‘pleasen.’

Een coach helpt je met concrete stappen om weer de regie over je leven te krijgen: waar liggen je prioriteiten en wat zijn je energielekken? Hoe maak je duidelijke afspraken met jezelf én anderen? Ook kan je coach concrete scripts met je oefenen om duidelijk ‘nee’ te zeggen of je uit te spreken. Vind hier jouw ideale coach.

Waarom Coachfinder?

  • Met ruim 700 gekwalificeerde coaches
  • Vind binnen 2 minuten jouw coach met de slimme matchingtool
  • Altijd een gratis kennismaking

Vind je ideale coach en maak kans op een gratis coachingstraject

Beter grenzen stellen? Vind vandaag nog je ideale coach op hét coachplatform van Nederland

*Deze winactie is verlopen. De winnaar is geïnformeerd.

Een coach kan je helpen om inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Wil je kans maken op een gratis coachingstraject t.w.v. 500 euro? Vraag dan via de site een gratis kennismakingsgesprek aan bij de coach van je keuze.
Deze winactie* loopt van 14 september 2023 tot en met 26 oktober 2023. Ga naar www.coachfinder.nl/winactie voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Alle coaches hebben een gecertificeerde opleiding gevolgd, bijvoorbeeld bij:

#
#
#
#
#
#