Vind je ideale coach en maak kans op een gratis coachtraject

 
Vind je ideale coach en maak kans op een gratis coachtraject
30 april 2024 -  2 minuten leestijd
*Deze winactie loopt van 1 mei tot en met 12 juni 2024.

Win een gratis coachtraject

Wil je kans maken op een gratis coachtraject t.w.v. 500 euro? Vraag dan via de site een gratis intakegesprek aan bij de coach van je keuze. Deze winactie* loopt van 1 mei tot en met 12 juni 2024. Je maakt alleen kans wanneer je daadwerkelijk een coachtraject bent gestart na het kennismakingsgesprek. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Volg het stappenplan en maak kans.

*actievoorwaarden

Stap 1: Gun jezelf een coach

Blijven rondlopen met een vraag of probleem doet niemand goed. Je kunt er gestrest van raken, down of zelfs depressief. Erover praten helpt. Een coach kan je helpen om een verandering in gang te zetten, waarbij je ook nog eens nuttige inzichten opdoet. Maar een coachingstraject heeft meer te bieden.

Lees direct waarom >

Stap 2: Vind je ideale coach

Onderzoek wijst uit dat de ‘klik’ met een coach de belangrijkste factor is voor een geslaagd coachtraject. Daarom heeft Coachfinder een uniek matchingssysteem ontwikkeld waarmee je je ideale coach kunt vinden. Vul een korte vragenlijst in en ontdek binnen twee minuten welke drie coaches het beste bij je passen.

Vul de vragenlijst in >

Stap 3: Vraag een gratis kennismaking aan

Heb je je ideale coach gevonden? Vraag dan via zijn/haar profiel een gratis kennismakingsgesprek aan. Zo kun je zelf ervaren of het écht klikt en maak je automatisch kans op een gratis coachtraject t.w.v. 500 euro. Om kans te maken moet het kennismakingsgesprek wel hebben plaatsgevonden binnen de actieperiode.

Heb je een goede coach gevonden en wil je meteen aan de slag? Geen zorgen, ook als je al een coachtraject bent gestart maak je kans op deze prijs!

Bekijk alle coaches >