Vind je ideale coach en maak kans op een gratis coachtraject

 
Vind je ideale coach en maak kans op een gratis coachtraject
21 maart 2023 -  2 minuten leestijd
Wil je kans maken op een gratis coachtraject t.w.v. 500 euro? Vraag dan via de site een gratis kennismakingsgesprek aan bij de coach van je keuze. Deze winactie* loopt van 14 september 2023 tot en met 26 oktober 2023.

Win een gratis coachtraject

Een coach kan je helpen om inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Maak nu kans op een gratis coachtraject t.w.v. 500 euro bij een coach die bij jou past. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Volg het stappenplan en maak kans.

*actievoorwaarden

Stap 1: Gun jezelf een coach

Blijven rondlopen met een vraag of probleem doet niemand goed. Je kunt er gestrest van raken, down of zelfs depressief. Erover praten helpt. Een coach kan je helpen om een verandering in gang te zetten, waarbij je ook nog eens nuttige inzichten opdoet. Maar een coachingstraject heeft meer te bieden.

Lees direct waarom >

Stap 2: Vind je ideale coach

Onderzoek wijst uit dat de ‘klik’ met een coach de belangrijkste factor is voor een geslaagd coachtraject. Daarom heeft Coachfinder een uniek matchingssysteem ontwikkeld waarmee je je ideale coach kunt vinden. Vul een korte vragenlijst in en ontdek binnen twee minuten welke drie coaches het beste bij je passen.

Vul de vragenlijst in >

Stap 3: Vraag een gratis kennismaking aan

Heb je je ideale coach gevonden? Vraag dan via zijn/haar profiel een gratis kennismakingsgesprek aan. Zo kun je zelf ervaren of het écht klikt en maak je automatisch kans op een gratis coachtraject t.w.v. 500 euro. Om kans te maken moet het kennismakingsgesprek wel hebben plaatsgevonden binnen de actieperiode.

Heb je een goede coach gevonden en wil je meteen aan de slag? Geen zorgen, ook als je al een coachtraject bent gestart maak je kans op deze prijs!

Bekijk alle coaches >