Iedereen een eigen coach

Je wilt zelfverzekerd in het leven staan. Je wilt je eigen koers uitstippelen. Je wilt steun of je zoekt een sparringpartner. Kan allemaal. Iedereen heeft zo een eigen reden voor een coach. Vind de ideale coach, die bij jou past. Vandaag nog.
Bekijk alle artikelen
Welke verschillende soorten coaching bestaan er?
Hoe hebben anderen hun coachtraject ervaren?

De echt goede match vind je bij Coachfinder

Het enige dat tussen jou en je doel staat, is een goede coach. Of het nou gaat om die ene grote droom voor je loopbaan, meer zelfvertrouwen, of het overwinnen van een burn-out.

Nou zijn er duizenden coaches in Nederland. Maar vaak zie je niet wie echt goed is. Daarom heeft Psychologie Magazine Coachfinder ontwikkeld. Betere matching, met coaches die een serieuze, gecertificeerde opleiding hebben gevolgd.

Dit is het moment. Start je groei vandaag nog >

Wat een handige site! Ik heb via de vragenlijst een goede coach gevonden bij mij in de buurt. Had een leuke klik met haar en ze heeft me nu al enorm geholpen!
- Tessa
Betrouwbaar platform met gecertificeerde coaches, voor iedereen die zichzelf blijvend wil ontwikkelen.
- Ton
Icons/32x32/Checkmark Created with Sketch.

Coaches met een serieuze opleiding

Meer dan 800 coaches met een gecertificeerde opleiding >
Stroke-7 Created with Sketch.

Vind je match in twee minuten

Je vindt snel een coach die bij je past, met onze slimme matchingtool >
568E96C9-DA5E-48D5-B92B-CFC0B87CAED7 Created with sketchtool.

Intakegesprekken zijn gratis

Een coach vinden en ook het intakegesprek is gratis. Zet de stap naar groei >

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Coachfinder?

Heel simpel. Ga naar vind een coach en beantwoord een paar vragen. Over wat voor soort hulp je wilt, maar ook wat voor type mens bij jou past. Dat vragen we omdat uit onderzoek blijkt dat de persoonlijke ‘klik’ essentieel is voor een succesvol coachingstraject. Daarna stellen we de zes best passende coaches aan je voor en kun je kiezen met welke je een intakegesprek wilt.
Je kunt ook zelf alle coaches bekijken en filteren.

Nee, bij Coachfinder is het vinden van een coach gratis. Ook heb je recht op een vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek bij de coach van je keuze. Heb je een klik en ga je verder met een coachingtraject, dan betaal je de coach. Coachfinder is niet gratis voor coaches, zij betalen een abonnement voor het plaatsen van hun profiel op Coachfinder.nl.

Op Coachfinder vind je verschillende soorten coaches. Klik door naar het type coach dat jou aanspreekt of gebruik ons slimme matchingssysteem om de coach te vinden die bij je past.

Counseling en coaching worden soms vergoed door de werkgever of zorgverzekering vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij de coach van je keuze, je werkgever of bij je zorgverzekeraar.

Zet vandaag de eerste stap!

Coachfinder coaches zijn o.a. aangesloten bij

#
#
#
#
#
#